30/11/08

Ένας μήνας μόνο...

Ένας μήνας μόνο έμεινε, για να έρθει το 2009. Και ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη.. Όχι ότι το 2008 δεν ήταν καλό. Ίσα ίσα.. Γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, άλλαξα δουλειά, έκανα γενικότερα πολλά καινούργια πράγματα.. και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα..

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας της προετοιμασίας.. Παντού επικρατεί πανικώς. Ψώνια, ψώνια και πάλι ψώνια.. Να κοιτάξουμε για χριστουγεννιάτικο δέντρο, καινούργια στολίδια γιατί τα περσινά δεν μας κάνουνε, νέο ντεκόρ για το σπίτι ( για να μη μας σχολιάσουν αρνητικά οι γείτονες, φίλοι κλπ ), ξέρετε...



Και μετά έχουν σειρά τα δώρα.. Εδώ είμαστε.. Μ'αρέσει πολύ αυτό το κομμάτι, των γιορτών.. Και σε ποιόν άλλωστε δεν αρέσει. Αγοράζουμε δώρα για όλους. Φίλους κι αγαπημένους.. Ώρες στα μαγαζιά για να βρούμε το κατάλληλο δώρο.. Και μετά όλα μαζί αυτά τα κουτιά και τις σακούλες τα βάζουμε κάτω από το δέντρο για να περιμένουμε την ώρα εκείνη που θα τα ανοίξουμε.. Υπάρχει μιά αγωνία και ένας παράξενος ενθουσιασμός στα πρόσωπα όλων. Λές και δέν έχουμε πάρει ποτέ στην ζωή μας δώρο. Δεν είναι παράξενο;

Να αγοράσουμε και χριστουγεννιάτικες κάρτες...

Στο χαμόγελο του παιδιού θα βρείτε πολύ όμορφες κάρτες.. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε και τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα έχουμε πολύ όμορφες κάρτες για να στείλουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.



Επίσης κάρτες θα βρείτε και στην Unicef. Και δεν είναι ακριβές και πάνε και για καλό σκοπό..

Το μόνο που απομένει πρίν μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά, φυσικά να πληρωθούμε.. Και μετά πιός μιας πιάνει.. Πολύ μ'αρέσει... Άντε.. Φιλάκια πολλά και καλά ψώνια..

18 σχόλια:

jacki είπε...

Οικονομική κρίση κοπελιά κι εσύ μιλάς για ψώνια.. Αααχ. Άντε έλα να γυρίσουμε και την αγορά της Θεσσαλονικης.
Καλό βράδυ.

neni είπε...

Xaroylitaki μου,καρδιά μου,εγώ σε θαυμάζω που παρά την οικονομική κρίση όπως είπε και ο παραπάνω αναγνώστης σου εσύ συνεχίζεις να βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.Φυσικά,οι γιορτές είναι υπέροχες και φυσικά θα αγοράσουμε δώρα για όλους τους αγαπημένους και ειδικά για τα μικρά παιδάκια και μωρά!Με δυο βαπτιστήρια και μια ανηψιά που λατρεύω αλλά και με άλλα πρώτα ξαδερφάκια και αδερφάκια από τα βαπτιστήρια καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει από παιχνίδια και δώρα.Μόνο τα μωράκια και τα παιδάκια φτάνουν.Το 2008 δεν ήταν ιδιαίτερα καλή χρονιά για μένα,αλλά ήταν η χρονιά των μεγάλων αλλαγών.Βαδίζουμε κάθε μέρα προς το 2009 που ελπίζω να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό!
Χαρουλιτάκι,θεά,μ΄άρεσε ιδιαίτερα το ποστ σου.
Θα τα πούμε.Φιλιά πολλά.

Dimitra Andritsiou είπε...

Κατ' αρχάς, καλό μήνα!
Πολυ ωραίο το blog σου και ειδικά αυτή η ανάρτηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας ούτε αυτές τις μέρες χαράς αλλά και ποτέ!

Καλό σου βράδυ

molemou είπε...

KALIMERA KAI KALO MHNA.KRATISTE KAI KANA FRAGO STIN AKRI GIA TIS DISKOLES MERES.GIATI ODOS ERXODE DISKOLES

xaroylita είπε...

@ Jacki mou: Οικονομική κρίση, το ξέρω.. Αλλά αφού ξέρεις. Όλο και κάτι θα ψωνίσουμε.. Έτσι είμαστε..

Φιλάκια και καλό μήνα καλή μου.

xaroylita είπε...

@neni : Πάντα πρέπει να κοιτάμε την θετική πλευρά των πραγμάτων.. Έτσι μου λένε όλοι γύρω μου.. Κι εγώ αυτό κάνω.. Και δεν είναι ότι έχω χρήματα για πέταμα.. Μιλαω για μικρά δωράκια που δίνουν χαρά.. Όλοι τα χρειαζόμαστε..

Φιλί γλυκειά μου και μιλάμε σύντομα.. Καλό μήνα.

xaroylita είπε...

@ ΑΜΕΛΟΔΗΜΗΤΡΑ : Καλως ήρθες κι απο δώ, κορίτσι.. Amelli. Αγαπημένη ταινία..

Ναί έτσι είναι.. Ποτέ δεν πρέπει να τους ξεχνάμε.. Και να τους δείχνουμε ότι είμαστε κοντά τους με κάθε τρόπο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..

Καλό μήνα να έχεις..

xaroylita είπε...

@ Molemou : Kαλημέρα και καλό μήνα και για σένα. Το ξέρουμε ότι έρχονται δύσκολες μέρες.. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.. Κρατάμε μην ανυσηχείς.. Και αν μείνουμε θα περάσουμε από το μπλογκάκι σου για δανεικά..( αστειάκι εεε). Σε ευχαριστώ που τριγυρνάς εδώ..

Καλή συνέχεια.

jk in your life είπε...

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

xaroylita είπε...

@jk in your life: Καλησπέρα.. Καλό μήνα και σε σένα.. Έτσι δεν είναι;; Κάνώ λάθος; Αστα να πάνε είναι.. Είναι όμορφα όμως.

Άντε φιλάκια.. Καλή συνέχεια.

gatti είπε...

Moυ αρέσει τόσο η αισιοδοξία σου! Μπορείς να μου δώσεις κι εμένα λίγη; Τα αγαπάω τόσο πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά φέτος υπάρχει ένα γενικό μούδιασμα, τίποτα δεν μοιάζει όπως παλιά. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι μαγικό και το πνεύμα των Χριστουγένων να κάνει θαύματα για όλους μας!

Φιλιά!!!

ΥΓ. Υπέροχη η φωτογραφία σου με το στολισμένο δέντρο (και κάποιος έψαχνε για wallpaper Χριστουγεννιάτικο! ;-))))

xaroylita είπε...

H αισιοδοξία με κρατάει Gattouli μου.. Γιατί η μισθοδοσία.... άστα να πάνε.. Ναι, μούδιασμα μπόλικο..

Πνεύμα των Χριστουγέννων κάνε κάτι σε παρακαλώ.. Γενικός.. Δύσκολα τα πράγματα.. Με νιώθεις πιστεύω..

Η φωτογραφιούλα υπέροχη.. Πολύ θα ήθελα να έχω μία από το σπίτι μου, αλλά δεν στόλισα ακόμη..

Χαίρομαι που βρήκες αυτό που έψαχνες.. Θα σου στείλω δωράκι κι άλλες. Φιλάκια..

panikos kai fovera είπε...

πολύ γλυκειά ανάρτηση...
ζήτω τα Χριστούγεννα λοιπον !!!

xaroylita είπε...

@ Panikos kai fovera: Ευχαριστώ πάρα πολύ.. Ζήτω λοιπόν και καλωςήρθες στο μπλογκάκι μου..

jk in your life είπε...

KAΛΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

xaroylita είπε...

@ jk in your life: Σε ευχαριστώ που περνάς.. Καλή σου μέρα..

Σπύρος είπε...

Καλές γιορτές να έχουμε με υγεια αγάπη και πολλα ψώνια:)!!!

xaroylita είπε...

@ lock heart : Καλές γιορτές και σε σένα.. Με υγεία και αγάπη.. Τα ψώνια μας τελείωσαν πρίν αρχίσουν..

Καλή σου μέρα...