22/10/08

Χαρούλα...

Ήθελα απο καιρό να γράψω για την Χαρούλα Αλεξίου. Μεγάλωσα με τα τραγούδια της. Μου τα τραγούδαγε η μητέρα μου.... Τόσα χρόνια....και είναι καλύτερη απο ποτέ.

Με τα τραγούδια της, ταξιδεύεις. Με την φωνή της, μαγεύεσαι...Δεν θα μιλήσω για την δισκογραφία της. Αλίμονο, να μην ξέρεται. Ήταν, είναι και θα είναι η πιό αγαπημένη φωνή. Και πόσες αναμνήσεις.....Κάθε τραγούδι της, μιά ιστορία. Όλα σε θυμίζουν, Ζήλεια, Οι φίλοι!!!

Τί θυμήθηκα τώρα. "Έχω γενέθλια και τα γιορτάζω σε ένα μεζεδοπωλείο της περιοχής που μένω. Είμαστε μεγάλη παρέα. Ήταν και η μητέρα μου εκεί. Μαζί με το σχήμα του μαγαζιού, τραγουδούσε κι εκείνη,υποτίθεται χαμηλόφωνα. Ο κιθαρίστας που την άκουσε, σταμάτησε το πρόγραμμα και την κάλεσε να τραγουδήσει μαζί τους. Έτσι κι έγινε". Πρώτο τραγούδι "Αλεξίου". "Απόψε θέλω να πιώ". Αφιερωμένο σε μένα κι εγώ να το χορεύω.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.



Ελπίζω να την απολαύσετε όσο κι εγώ!!! Πάω να ρίξω μιά στροφή και τα ξαναλέμε. Φιλάκια και καλό βράδυ..

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

υπέροχη επιλογή ευτυχώς που θυμόμαστε και εμείς καμια τραγουδάρα απλά για να το ακούσουν πρέπει να βγάζεις την μουσική τοθυ μπλόγκ τα κατάφερες όμορφα καλησπέρα

xaroylita είπε...

@Anemos5: Eυχαριστώ πολύ. Να'σαι καλά.. Καλό ξημέρωμα.

jacki είπε...

Χαρουλίτα μου ρίξε μια στροφή και για μένα. Απόψε θέλω να πιω κι εγώ.
Καλημέρα.

gatti είπε...

Τι να πω για τη Χαρούλα; Εχει συνοδέψει τις χαρές, τις λύπες μου, αλλά προπάντων τα "σ' αγαπώ" μου!

Μεγάλη ερμηνεύτρια! Αγαπάω αρκετές, αλλά δίπλα της στο ίδιο ύψος δεν βάζω άλλη.

Νάσαι καλά που μας ταξίδεψες!

:)))