31/10/08

Πάει ο Οκτώβρης!!!

Σήμερα τελευταία μέρα του Οκτώβρη. Αύριο Πρωτομηνιά. Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Πότε ήμασταν διακοπές, πότε γυρίσαμε… Και τώρα!!! Μένουν 2 μήνες μόνο για να έρθει το 2009.

Ο καιρός μία έτσι μία αλλιώς. Άντε να μπει για τα καλά ο Χειμώνας. Να ξέρουμε και πώς να ντυθούμε, βρε αδερφέ. Να ξεκινήσουμε και τις χειμερινές εκδρομές, τις επισκέψεις μας σε θέατρα και μουσικές σκηνές( και η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολλές φέτος και καλές)..

Ο Χειμώνας, μας φέρνει πιο κοντά.
Παρόλο το τρέξιμο για δουλειές, σχολές, γυμναστικούς συλλόγους και λοιπές υποχρεώσεις γενικότερα, πιστεύω πως το χειμώνα όλοι ερχόμαστε πιο κοντά. Μαζευόμαστε σε σπίτια φιλικά, βγαίνουμε έξω, επικοινωνούμε περισσότερο. Δεν ξέρω εάν συμφωνείτε μαζί μου. Άποψη μου αυτή.

Θα ήθελα να ευχηθώ «Καλό μήνα» σε όλους, επώνυμους & ανώνυμους bloggers που περνάνε από δώ. Μία μέρα νωρίτερα μεν αλλά αύριο , δύσκολα τα πράγματα. Δουλειές . Καταλαβαίνετε .. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους…

Φιλάκια , xaroylita!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό Μήνα να έχουμε Χαρά.

Χαιρετισμούς

jacki είπε...

Καλό Μήνα κοπελιά. ΤΟ χειμώνα ερχόμαστε κοντά με το μέσα μας. Με τον εαυτό μας. Μαζεύουμε τη σκέψη μας.
Καλημέρα.

gatti είπε...

Καλό μήνα κι από εδώ. Δεν είναι κακό που έφυγε ο Οκτώβρης. Κακό είναι μόνο που χάσαμε το φθινόπωρο :(((

Θα μπούμε κατ΄ ευθείαν στο χειμώνα.
Τουλάχιστον, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!


Φιλιά! :)))

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

καλό μήνα Χαρουλίτα!έτσι όπως τα λές είναι!ο χειμώνας μας φέρνει πιό κοντά!παρέα στο σπίτι κ.τ.λ........καλό σου βράδυ!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Καλό μήνα 'Κόκκινη Χαρά' ! Εγώ δεν βιάζομαι για τον χειμώνα τον βαρύ - γιατί η θέρμανση είναι πολύύύύ ακριβή ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ - 'ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΡΑ' ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !