26/10/08

Bugs bunny on ice! ! !

Καλημέρα!! Κυριακή σήμερα. Χαλαρά στο σπιτάκι για τεμπελιό. Εφημεριδούλα, καφεδάκι και ξάπλες στον καναπέ..

Στην τηλεόραση παίζουν, παιδικά. Τί άλλο απ' τους αγαπημένους ήρωες όλων. Χαζεύοντας την εφημερίδα, διάβασα για την παράσταση που έρχεται στην Ελλάδα 12-21 Δεκεμβρίου.

Η διάσημη και αγαπημένη ιστορία του Ιουλίου Βερν, ο "Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες" εμπνέει τους δημιουργούς του Holiday on Ice που συνεργάστηκαν με τους Warner Brothers, φτιάχνοντας ένα θεότρελο σόου για μικρούς και μεγάλα…παιδιά που δεν σταμάτησαν ποτέ να αγαπούν.

• τον πολυμήχανο Bugs Bunny,
• τον τυχερό Tweety που πάντα ξεφεύγει από τα νύχια του δαιμονισμένου γάτου Sylvester,
• τον ανταγωνιστικό και αυταρχικό Daffy Duck,
• τον "ταχύτερο ποντικό στο Μεξικό" Speedy Gonzales και
• το γρήγορο όσο και οργισμένο Tasmanian Devil.

Όλα ξεκινούν όταν η γιαγιά και ιδιοκτήτρια του Tweety και του Sylvester, διαβάζει στο αγαπημένο της καναρίνι την περιπέτεια στην οποία πρωταγωνίστησε ο ήρωας του Ιουλίου Βερν, Φιλέας Φογκ, όταν αποφάσισε να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες στοιχηματίζοντας 20.000 λίρες.
Εν' τωμεταξύ ο δαιμόνιος γάτος του σπιτιού, Sylvester προσπαθεί- τι άλλο;- να πιάσει τον Tweety, αλλά η γιαγιά τον κυνηγάει.
Όταν η ιστορία έρχεται στο σημείο που ο Φιλέας Φογκ φτάνει στη Νέα Υόρκη, ο Tweety βυθίζεται σε βαθύ ύπνο και αρχίζει να ονειρεύεται τρελές περιπέτειες μαζί με τα υπόλοιπα καρτούν…
Η γιαγιά σφυρίζει την εκκίνηση της κούρσας στη Νέα Υόρκη και οι τέσσερις ήρωες, Bugs Bunny, Tweety, Sylvester και Daffy Duck ξεκινούν το ταξίδι τους στις πέντε ηπείρους.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

1 σχόλιο:

jacki είπε...

Χαρουλίτα μου είσαι ακόμα παιδάκι. Ναι είσαι ένα μικρό παιδάκι. Τα φιλιά μου καλή μου.