21/10/08

Ήρθα να κάνω λίγη φασαρία εδω μέσα, γιατί τον τελευταίο καιρό έπεσε πολύ μελαγχολία. Δεν ξέρω ακριβώς τί θα αναρτήσω αλλά όσο γράφω θα το σκέφτομαι... Κάθομαι στο γραφειάκι μου και κοιτάω γύρω γύρω!!! Δεν υπάρχει τίποτα κρεμασμένο στους τοίχους. Ούτε κάδρα, ούτε αφίσες, ούτε καν ένας καθρέπτης... Τίποτα. Θα φέρω αύριο σύνεργα για να χρωματίσω αυτό το μουντό τοπίο. Ίσως ένα παζλ. Κάτι βρε παιδιά. Τώρα που είπα παζλ..

Η Νυχτερινή περιπολία του Rebrant.

Πολύ δύσκολο...Εφτά ολόκληρους μήνες έκανα για να το φτοιάξω! Άξιζε όμως τον κόπο. Ήταν λίγο κουραστικό βέβαια λόγο των χρωμάτων αλλά πολύ καλό...Αν δεν έχετε φτοιάξει ποτέ στην ζωή σας, δοκιμάστε το. Πολύ ωραία ασχολία...αλλά για υπομονετικούς ανθρώπους.

Χιλιάδες πολύχρωμα κομματάκια, πεταμένα στο πάτωμα εδώ κι εκεί. Να προσπαθείς να τα βάλεις σε μιά τάξη. Και να έχεις το φόβο μήπως χάσεις κανένα. Τα προσέχεις σα τα μάτια σου... Για να σου χαρίσουν αργότερα, τον τίτλο του δημιουργού!!!

Γιατί μπορεί αυτό που έχεις μπροστά σου, να το εμπνεύστηκε κάποιος άλλος, αλλά εσύ το πήρες διαλλυμένο. Και το έχτισες από την αρχή....

Άντε, καλή αρχή. Φιλάκια σε όλους.

5 σχόλια:

jacki είπε...

Έχω κάνει παζλ και γούσταρα πολύ. Ακονίζει το μυαλό και εξασκεί την υπομονή.
Καλό βράδυ όμορφη.

Aνεμος είπε...

χαρουλακη το συνδέω με το σχόλιο σου ..δεν μπορεί να μην έχεις παιδικές αναμνήσεις??εγκληματίες θα είναι αυτοί που στις στέρησαν για βοήθεια να βάλεις βίντεο πές μου

gatti είπε...

Δεν έχω ασχοληθεί με παζλ αν και θα μου άρεσε. Εχω να σε ρωτήσω όμως κάτι πρακτικό. Το κομμάτι που φτιάχνεις, το μισοτελειωμένο εννοώ, πού το αφήνεις μέχρι να το ολοκληρώσεις; Εκτεθειμένο σε κάποια γωνιά του σπιτιού; Γιατί αν είναι έτσι, με δύο γάτες στο σπίτι, μάλλον δεν έχω τύχη!

Φιλιά!

xaroylita είπε...

@ Jacki mou: Θέλει πολύ υπομονή, όντως. Αλλά λατρεύω να φτοιάχνω παζλ.. Φιλάκι.

@ Anemos: Θα μιλήσουμε.. Καλά να είσαι.

@ Gatti: Όταν στείνω το πάζλ, πάντα την πρώτη μέρα,φτοιάχνω το γύρω γύρω και μετά τα υπόλοιπα κομμάτια τα βάζω με την σειρά σε κουτιά απο προηγούμενα παζλ, με σειρά. Η συναρμολόγηση γίνεται πάνω σε επιφάνεια που μετακινείται,την οποία καλύπτω με κάτι,αντίστοιχου μεγέθους. Έτσι τα μαζεύω κάθε φορά και τα κρύβω κάπου ψηλά.. Και άμα στραβώσει κάτι, το πολύ να χάσεις κανένα κομμάτι. Το παραγγέλνεις και στο στέλνουν. Ελπίζω να έλλεισα την απορία σου.

Φιλάκια στα γατούλια σου!!!

gatti είπε...

Ναι, την έλυσες την απορία μου. Σε ευχαριστώ. Ηθελα να ασχοληθώ αλλά δεν ήξερα πού να το αποθηκεύσω μέχρι να τελειώσει.

Φιλιά!