18/2/09

"Φύλακας άγγελος"

Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι κοντά σου ο Φύλακας άγγελός σου, γι' αυτό πρέπει να δοκιμάζεις.

Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας είτε για κάποιο λόγο, είτε για ορισμένο χρόνο, είτε για πάντα. Όταν ξέρεις αυτό, ξέρεις και τι να κάνεις για τον κάθε άνθρωπο.

Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για κάποιο λόγο, συνήθως απαντά σε μία ανάγκη μας που με κάποιο τρόπο έχουμε εκφράσει. Έχει έρθει για να μας βοηθήσει σε μια δυσκολία, να παρέχει καθοδήγηση ή υποστήριξη, για να μας συνδράμει φυσικά, συναισθηματικά ή πνευματικά. Μοιάζει θεόσταλτος και είναι. Είναι εκεί για το λόγο ακριβώς που τον χρειαζόμασταν.....

Μετά, χωρίς να κάνουμε κάτι λάθος και ίσως ακόμα σε μια άβολη στιγμή και παρ' ότι μπορεί να πληγωθούμε, η σχέση θα τελειώσει. Κάποιος από τους δύο θα πει ή θα κάνει κάτι που θα βάλει τέλος.
Μπορεί ο άνθρωπος αυτός να πεθάνει.
Μπορεί απλώς να φύγει μακριά μας.
Κάποιες φορές, μπορεί να ενεργήσει με τέτοιον τρόπο που να μας αναγκάσει να πάρουμε θέση.
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι, η ανάγκη μας βρήκε ανταπόκριση, η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, οπότε η δουλειά του ανθρώπου αυτού τελείωσε. Η προσευχή μας πήρε απάντηση και είναι ώρα να προχωρήσουμε.

Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε, να μοιραστούμε και να μάθουμε.
Μπορεί να μας φέρει μια ειρηνική εμπειρία, ή να μας κάνει να γελάμε.
Θα μας μάθει να κάνουμε κάτι που δεν κάναμε ως τώρα και πάντως η παρουσία του θα μας δώσει μεγάλη χαρά.
Παρ' ότι μπήκε στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, το έργο του ήταν σπουδαίο.

Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για πάντα, μας διδάσκει μαθήματα ζωής. Θα μας διδάξει αυτά, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε στέρεα συναισθηματικά θεμέλια.
Η δουλειά μας είναι να δεχτούμε το μάθημα, να αγαπήσουμε τον άνθρωπο αυτό και να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε στη σχέση μας μαζί του, σε όλες τις σχέσεις και όλα τα πεδία της ζωής μας.

Λένε ότι, η αγάπη είναι τυφλή, αλλά η φιλία διαισθητική.

Είτε είναι για κάποιο λόγο, είτε για κάποιο χρόνο, είτε για μια ζωή, σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας.

Σ' ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου.Υ.Γ: Αυτό το κείμενο, ήρθε στο e-mail μου.. Απο κάποιο φίλο. Και επιπλέον μου έγραφε ότι πρέπει να το προωθήσω.. Σας το χαρίζω λοιπόν κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

9 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

xaroylita είπε...

@ Skroutzako, μου.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. Μου άρεσε τοσο πολύ που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας..

Πραγματικά όλοι έχουμε έναν φύλακα άγγελο.

Την καλημέρα μου..

lena_zip είπε...

Ευχαριστώ πολύ γι'αυτή την ανάρτηση. Είναι πολύ αληθινή και με έκανε να χαμογελάσω...ειδικά στο τέλος της. Μια φίλη ήρθε κι εμένα στο μυαλό μου.

xaroylita είπε...

@ Lena_zip: Είναι πολύ αληθινή Λενακι μου. Και μένα με έκανε να χαμογελάσω.. Και να σκεφτώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που πέρασαν απο την ζωή μου. Άλλοι έφυγαν, άλλοι έμειναν. Όμως όλοι κάτι μου έδωσαν.. Φιλί για καληνύχτα..

hackaday είπε...

Πολύ ωραία γραφή Χαρούλα. Μπράβο.

jacki είπε...

Σε ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου ;)
Καλημέρα κοριτσάκι!

an-upomoni είπε...

Πολυ ωραία ιστοριούλα. Το κακό είναι με τους ανθρώπους που έρχονται για ορισμένο χρόνο αλλά εσυ δεν το ξέρεις εξ αρχής με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνεσαι. Θα μου πεις βέβαια ακόμα κ απο αυτό θα μάθεις κάτι..
Καλή σου μέρα!

xaroylita είπε...

@ hackaday: Καλώς τον.. Δημήτρη μου σε ευχαριστώ πολύ.. Αλλά δεν είναι δική μου.. Ευχαριστώ πολύ αυτόν που τα έγραψε πάντως.. Καλημέρα!!!


@ jacki καλή μου!!!

Εγώ σε ευχαριστώ που εισαι μέρος της ζωής μου.. Σ'αγαπώ πολύ..


@ an-upomoni: Απ'όλα μαθαίνεις γλυκειά μου... Κι απο τα καλά κι απο τα άσχημα. Το καθένα έχει την ουσία του.

Καλημέρα και σε σένα..


Καλημέρα σε όλους τους φίλους...

anywhere_Smile είπε...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.