8/9/08

Τί θα λέγατε για " Bowling".

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!! Πέρασε κι άλλο ένα Σαβ/Κύριακο τόσο γρήγορα.. Εκεί που είναι Παρασκευή και λες επιτέλους.. ξυπνάς το πρωί και έχει έρθει πάλι η Δευτέρα.. Είμαι παραπονιάρα το ξέρω! Δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα. Εδώ άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν ρεπό κι εγώ, στο κόσμο μου!!

Ήθελα να σας πω, ότι παρ' όλη τη γκρίνια μου, πέρασα πολύ ωραία το Σ/Κ. Πήγα επιτέλους για Bowling.. Τελευταία φορά ήταν πριν περίπου 4 χρόνια. Οπότε καταλαβαίνετε.. Για "strike" δεν το συζητάω..
Ένα σε τρεις γύρους παιχνιδιού..

Απίστευτο γέλιο, γλίστρες στο παρκέ και κουτσομπολιό για τα γύρω τραπέζια. Το "Bowling" είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Θα μπορούσε να γίνει και το καινούργιο μου, χόμπι!!! Θέλει συγκέντρωση. Μπορεί να είναι ομαδικό παιχνίδι αλλά στην ουσία παίζεις μόνο σου. Εσύ, η μπάλα και οι κορίνες..



Εάν έχετε παίξει, θα το γνωρίζετε ήδη. Εάν όχι, τρέξτε..


Κάνει καλό στα νεύρα, σε χαλαρώνει και σε γυμνάζει ταυτόχρονα.. Κι από εξοπλισμό, δεν χρειάζεται τίποτα.. Θα τα βρείτε όλα, σε όποιο bowling center και να πάτε.

Καλή διασκέδαση...

5 σχόλια:

Rosie είπε...

Κι εμένα μ'αρέσει το Bowling! Αν και έχω παίξει μόνο μια φορά στην ζωή μου είναι πολύ διασκεδαστικό!

Rizobreaker είπε...

Δεν έχω παίξει ποτέ! Αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα, τουλάχιστον όσο έχω δει και ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω κι ο ίδιος...

Aνεμος είπε...

" Bowling". τρελαίνομε αν και έχω να παίξω χρόνια έπαιζα στο κεφαλαρι και δίπλα είχε και πατινάζ ......τρέλα
καλησπέρα και από εδώ..
όλα καλά είσαι χρυσό κορίτσι..αλλά τον ολυμπιακό τι τον ήθελες..

Manos είπε...

Με γύρισες πολλά χρόνια πίσω... Πήγαινα δευτέρα λυκείου όταν μαζί με 2 φίλους πηγαίναμε καθημερινά στα Blanos στη Δάφνη και παίζαμε με τις ώρες. Παίζαμε τόσο πολύ που πραγματικά είχαμε γίνει πολύ καλοί και σκεφτόμασταν να κάνουμε ομάδα.

Άλλο ένα παιδικό όνειρο που έμεινε όνειρο! :)

Σπύρος είπε...

Μου αρέσει πολύ ! Δεν θα ξεχάσω όταν πρωτοέπαιξα είχα την τυχη του πρωτάρη μιλάμε οτι και να εκανα strike..μαλιστα όταν τους ελεγα οτι δεν ειχα ξαναπαιξει στην ζωη μου λογικο να μην με πιστευει κανεις..:)!!