27/1/09

Ότι μου κατέβει....

Ήρθα πάλι. Όταν δεν είμαι καλά μου αρέσει να γράφω. Τις σκέψεις μου, τον πόνο μου.. Έτσι έκανα μικρή.. Αλλά μεγάλωσα και μυαλό δεν έβαλα..
Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Δεν με νοιάζει αν είναι σωστό ή λάθος. Έχω τόσα να πώ και δεν μπορώ. Δεν με αφήνουν.

Έτσι ηρεμώ και βγάζω τις σκέψεις απ'το μυαλό μου.

Ακούω μελωδία και κόβω τις φλέβες μου.. Είναι από τις λίγες φορές που δεν θέλω να φύγω απ'το γραφείο. Είμαι μόνη εδώ και αρκετή ώρα και γουστάρω πολύ. Όχι τη δουλειά. Την έχω αφήσει στην άκρη τελευταία. Μόνο net.

Δεν ήξερα τίποτε περισσότερο από το office στο pc, πρίν έρθω σε αυτήν την εταιρεία. Με το net καμία επαφή. Τίποτα. Xaroylita + Internet = Δύο ξένοι

"Και έφτασε η στιγμή, μετά από αρκετούς μήνες που δεν μπορώ να ξεκολλήσω.. Όλο εδώ γυρίζω.. Και δεν ξέρω που θα πάει αυτό. Είναι καλό ή κακό; Όλα με μέτρο θα έπρεπε. Αυτή είναι η σωστή απάντηση".

Όταν όμως κάτι σε κρατάει εδώ; Τί γίνεται.

Θα μου πείς.. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι επικοινωνίας. Και καλύτεροι.. Αλλά άμα δεν σου δίνεται η δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσεις; Πως θα το κάνεις. Με τσαμπουκά και θράσος, επειδή έτσι γουστάρεις;;

Είναι ένα θέμα αυτό. Μεγάλη κουβέντα.. Τέλος πάντων. Η ώρα πήγε πέντε και για πρώτη φορά με λύπη μου, θα αποχωρήσω από το γραφείο..

Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια σε όλους.. Φιλιά

12 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

XAROYLITA MOY ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Unknown είπε...

μιά από τα ίδια..είμαι μ΄πηκα απο σπόντα εδώ και έμεινα και έκανα αρκετούς φίλους και κάθε μέρα μίλω μαζί σας και είμαι καλά.....
άρα εγώ δεν κουνάω γρι απο εδώ..
χαρηκα πολύ φίλη μου....

Skouliki είπε...

ενω εγω που εγραφα χτες στις 5 το πρωι σε μπλογκς δεν με λες κολλημενη εεεε !! απαπαπαπαπ

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Να γράφεις 'ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΡΑ' , να γράφεις ! Να παίρνεις όμως και αναπνοή,μην τίποτα και πάθεις...χαχαχαχαχα.....δεν μου είπες!όλα καλά με το τραγουδάκι που ζήτησες;
Φιλάκι στο μαγουλάκι-
καλό βράδυ κοριτσάκι !

Σκορπινα είπε...

Έτσι γίνεται πάντα, με κάθε καινούριο παθιαζόμαστε και μετά από καιρό παίρνει τη θέση και το χρόνο που του αξίζει.Αν ό,τι κάνεις το κάνεις επειδή το νιώθεις τότε δεν υπάρχει πρέπει.Το μέτρο το βάζεις εσύ εκεί που θές...

Ειδικά όταν πρόκειται για γράψιμο, αυτή η ανακούφιση που έρχεται όταν πατάς το "Δημοσίευση", είναι απίστευτη...Άρα σίγουρα δεν μπορεί να είναι λάθος...:)

Ανώνυμος είπε...

Όλα με μέτρο, βρε... και εγώ δυσκολεύομαι να το βρω αυτό το ρημάδι το μέτρο στο blogging...

Kαλημέρααααα....γράφε... να ξεδώσεις.

xaroylita είπε...

@ Jk o skroytzakos: Δεν είναι το θέμα αν πειράζει κανέναν. Έτσι κι αλλιώς δεν γράφω κάτι για κάποιον.. Απλά εκφράζω αυτά που έχω μέσα μου. Καλημέρα γλυκειε μου jk..


@ Homemade: Καλημέρα και σε σένα. Ούτε εγώ έχω σκοπό να κουνήσω απο δώ. Μ'αρέσει όλο αυτό. Υπερβολικά πολύ μπορώ να πώ..


@ skouliki: απαπαπαπα. Ενώ εγώ που περνάω νύχτες ολόκληρες... Τί να πείς.. Φιλί, καλό μου.

xaroylita είπε...

@ Σκόρπιες Σκέψεις: Να σαι καλά ρε παιδί. Πάντα με κάνεις να γελάω.. Όχι το τραγουδάκι δεν τα κατάφερα να το κατεβάσω.. Δεν πειράζει. Μπαίνω σε σένα και το ακούω. Μάκια πολλά. Καλημέρα.


@ Σκορπίνα: Καλως ήρθες..Δεν είναι μόνο η στιγμή που πατάς δημοσίευση.. Είναι όλο το πακετάκι μαζί. Μπαίνω εδώ και γράφω και δε με νοιάζει τίποτα. Αρκεί να ξεδώσω.. Φιλιά.

xaroylita είπε...

@ odoiporos: Το μέτρο ψάχνω.. Το έχω χάσει από καιρό. Μήπως το βρήκε κανείς; να μου το φέρει πίσω παρακαλώ..Γράφω γράφω.. Καλά που έχω και δουλειά σήμερα αλλιώς άστα να πάνε odoipore μου.. Φιλιά πολλά και καλούς δρόμους..

molemou είπε...

METRO POIO METRO ;TO EXO AFISI STHN AKRI EDO KAI KAIRO;XARA EMENA MOU ARESI KAI TO KANO;KSEFEUGO APO TA KA8HMERINA GIA LIGO TOULAXISTON;KAI PERNO THN ORA ME KALH PAREA KAI FILOUS EDO;MIPOS EXOUME FAEI KOLIMA ;MIPOS?

molemou είπε...

SORI;KALHMERAAAAAAAAAAAAAAAAA

xaroylita είπε...

@ molemou: Eeee molemou..Τί κάνεις ρε παιδί. Καλησπέραααα. Έχω χάσει το μέτρο, έχω φάει χοντρό κόλλημα και δε συμαζεύεται με τίποτα... Αγκαλιά...