7/8/08

Έχετε κάνει camping!!!

Το κάμπινγκ είναι ονειρικό, αν όμως έχετε συνηθίσει τις ανέσεις των ξενοδοχείων, μάλλον θα σας μείνει μία «τραυματική» εμπειρία. Έχει πάρα πολλούς πιστούς , που θεωρούν ότι η «αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει» δεν συγκρίνεται με πολυτελή ξενοδοχεία..

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ

Το πιο βασικό αξεσουάρ του κατασκηνωτή είναι η σκηνή. Στην αγορά κυκλοφορούν πάρα πολλές, σε διάφορες ποικιλίες και διαφορετικές τιμές.. Ανάλογα με τα άτομα της παρέας θα επιλέξουμε και τη χωρητικότητα της σκηνής. ενώ θα πρέπει να προσέξουμε και την αντοχή του υφάσματος και των ραφών για να μη μείνουμε νωρίς «άστεγοι». Το πιο ειδυλλιακό σημείο δεν είναι πάντα και το πιο κατάλληλο για το στήσιμο της σκηνής, ούτε κι αυτό που φαίνεται ότι προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια.. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι επίπεδο και ξηρό χώμα για να πιάσουνε γερά τα πασσαλάκια που θα καρφώσουμε. θα πρέπει να προνοήσουμε και για σκιά. Από ρούχα, δεν νομίζω, να χρειαστείτε πολλά πράγματα. Ένα μαγιό σίγουρα, κανένα μπλουζάκι μακρυμάνικο σε περίπτωση ψύχρας και ένα τζινάκι....
Για το θέμα του ύπνου, τα πιο κατάλληλα για να απλώσουμε πάνω το κουρασμένο μας κορμί είναι τα μικρά στρώματα από αφρολέξ.Kαι φυσικά Θα κοιμηθούμε μέσα σε υπνόσακο. Απαραίτητο αξεσουάρ του κάμπινγκ ο φακός και ο σουγιάς.

Ένα φαρμακείο επίσης είναι απαραίτητο για τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν. θα πρέπει να περιέχει γάζες, επιδέσμους, βαμβάκι, οξυζενέ, ιώδιο, καθαρό οινόπνευμα, αντισηπτικό, αλοιφές για τα τσιμπήματα, αλοιφή για εγκαύματα, παυσίπονα, αντιπυρετικά, αντισταμινικά, θερμόμετρο, σύριγγες, αιμοστατικούς επιδέσμους. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον τίτλο.

Σας εύχομαι να περάσετε τέλεια……

Δεν υπάρχουν σχόλια: