25/8/08

Η Επιστροφή.......

Άδεια τέλος..... Αυτό ήτανε και για φέτος. Γυρνάς από τις διακοπές σου, ξεκούραστος, με κέφι και όρεξη για δουλειά και μόλις ξεκινήσεις, αισθάνεσαι ότι δεν έλλειψες, ούτε για μια μέρα. Θα έπρεπε λοιπόν να συμβαίνει το αντίθετο. Να κάνεις διακοπές και όταν βαριέσαι να γυρνάς για λίγο στη δουλειά και μετά ξανά διακοπές και πάει λέγοντας.

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας πώ ότι πέρασα πολύ όμορφα φέτος. Πήγα στο " Αγκίστρι" για μερικές μέρες κι έπειτα "Πελοπόννησο", στα Λουτρά Κυλλήνης.

Το Αγκίστρι παρ' όλο που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική (μόλις 55 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά) είναι μαγευτικό. Έχει απίστευτα όμορφες παραλίες και τόσο πολύ πράσινο που δεν το χωράει το μυαλό σου. Μπορείτε να κάνετε "Camping" στην παραλία της Δραγωνέρας, μέσα σε μία τεράστια έκταση πυκνού πευκοδάσους. Παρακάτω μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.


Φωτο 1 : Παραλία Δραγωνέρας



Φωτό 2 : Σκάλα


Φωτό 3 : Παραλία Ξεκοφτή

Κλείστε τα μάτια και κάντε μια βουτιά...

Επόμενος προορισμός: Πελοπόννησος
Τεράστιες αμμώδης παραλίες και καταγάλανα νερά. Βάθος νερού, μέχρι το γόνατο. Όρεξη να έχεις για περπάτημα και καλό αντιηλιακό για να μην καείς. Απαραίτητα σύνεργα; Ρακέτες, μπάλα και ότι άλλο παίζετε στην άμμο. Οπωσδήποτε νερό για να μην πάθετε και καμία αφυδάτωση. "Για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης".







Ταξιδεψτε με το μυαλό και γιατί όχι και από κοντά. Το Σαβ/κύριακο για μία μίνι απόδραση. Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη... Φιλιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια: